Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başkaları, deniyor, hayatı

Başkaları Da Hayatı Deniyor

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Füsun Önal ''ın birinci kitabı "Hayatı Denedim", okurlarca beklenmedik bir ilgiyle karşılandı Önal, o kitabında yarı ''naif'', yarı çocuksu bir üslupla geçmişini irdeliyor, şaşırtmacalarla dolu yaşam sayfaları sergiliyordu
Bu ikinci kitap da bir bakıma birinci kitabın ''devam''ı sayılabilir Önal, bu kez kendi yaşam denemelerinin dışına çıkarak yakından gözlemlediği sıcak ve değişik bir çevrenin insanlarını, o insanların yaşamı içindeki ''çok özel'' denemelerini anlatıyor
Kitapta yer alan hikayelerin kahramanlarını çok iyi tanıyor Önal O yüzden her kahraman size daha yakın, daha tanıdık gelecektir Bu noktada Önal''ın anlatı özelliği ortya çıkıyor zaten Kahramanlarının hepsi de yaşayan, etli kanlı ve gerçek kişiler Önal onları alıyor, kendi yaşama bakış süzgecinden geçiriyor ve her birini yeniden biçimlendirip öyle sunuyor bize
" Başkaları da hayatı Deniyor" ''u Önal''ın birinci kitabı kadar beğenip seveceğinize inanıyoruz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com