Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
havada, neler, yaşadım, yıl

Havada 44 Yıl Neler Yaşadım?

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emekli olalı 5 yıl geçti 44 yıllık uçuş hayatımda yaşadığım ve şahit olduğum olayları ve son 50 yıllık Türk havacılığındaki tarihi gelişmeleri örneklerle sizinle paylaşmak istedim Burada anlatılan her bir olayın bizzat içinde bulunmuş olup, hiçbir abartmaya veya hayal mahsulüne yer verilmemiştir Kayıtları şahsi dosyalarımda muhafaza edilmektedir Ayrıca ders alıcı ve kıyaslayıcı bilgiler aktarılmaktadır Kitapta ne kendimin ne de başkalarının özeline girmemeye çalıştım Bu kitaptaki anlatılanlar iki gurupta toplanmıştır:

1- Türk Silahlı Kuvvetleri (Türk Hava Kuvvetleri)
2- Türk Sivil Havacılığı (Türk Hava Yolları) THY

Türk havacılığının nereden nereye geldiği hakkında anlatacağım olaylar ile sizlerle beraber olmak istedim

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,75 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com