![]() |
İki Dünya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Dünyaİki Dünya Filiz Ofluoğlu, iş dünyasının olduğu kadar akademik çevrelerin, sanat ve basın dünyasının da yakından tanıdığı bir isim ![]() Türkiye’nin en önemli holdinglerinde üst düzey yöneticilik, ODTÜ, Boğaziçi Üniversitesi gibi okullarda kurucu üyelik ve öğretim üyeliği yapan Ofluoğlu, “ ![]() ![]() ![]() beraberliğimizde o ben, ben de o olduk” dediği, ünlü tiyatro sanatçımız Mücap Ofluoğlu’nun da eşi ![]() ![]() ![]() Bu kitap, böylesine renkli bir hayat yaşamış bir yazarın güçlü kaleminden çıkmış bir anılar demeti ![]() Kimler yok ki bu anılarda: Vehbi Koç ve Koç ailesi, Şarık Tara gibi, iş dünyasının önemli simaları; Nadir Nadi, İlhan Selçuk, Abdi İpekçi gibi ünlü gazeteciler; Sakallı Celal, Muhsin Ertuğrul, Halikarnas Balıkçısı, Mengü Ertel, C ![]() ![]() Rey, Zeynep Oral, Vedat Günyol, Ara Güler gibi kültür-sanat insanları ![]() ![]() ![]() Kitapta, 555 K ve 27 Mayıs, Abdi İpekçi suikastı gibi önemli olaylar da yer alıyor ![]() İki Dünya, Türkiye’nin son yetmiş yılına geniş bir ayna tutuyor ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 10,56 TL |
![]() |
![]() |
|