Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anılar, öneriler

Anılar Ve Öneriler

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anılar Ve Öneriler

Anılar Ve Öneriler

Yaklaşık 50 yıllık iş hayatının 15 yılını Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı olarak geçiren Refik Baydur, bu kitabında anılarını okuyucularıyla paylaşıyor
İş hayatından, sendikal hayattan, siyaset dünyasından ve Refik Baydur’un özel hayatından kesitler bir yandan da bir dönemin Türkiye’sine ışık tutuyor
Refik Baydur anıları aracılığıyla; dostluktan sahtekârlığa, dürüstlükten ikiyüzlülüğe, eğitimden cehalete, mutluluktan üzüntüye, hastalıktan sağlığa kadar birçok konuya değiniyor
“Özal: ‘Ben içimdekileri açıklıkla anlattım Şimdi sen söyle bakalım, bütün bunlara ne diyorsun?’ dedi
‘Efendim ben, Sayın Cumhurbaşkanımla mı, yoksa ağabeyim Turgut Bey’le mi konuşayım?’ dedim
Gülerek elini kaldırdı: ‘Hayır hayır, ağabeyin Turgut’la konuşuyorsun Onun için seni çağırdım’ dedi

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com