Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avdancık'dan, beyşehir'e, göç

Avdancık'dan Beyşehir'e Göç

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vilayetimiz Konya''nın, tüm ilçelerinin kültürü hemen hemen birbirine benzemektedir Bu nedenle, kitabımda, kazamız Beyşehir ve köyümüz Avdancık''ta doğup büyüdüğümden, yaşadıklarımı ve gördüklerimi, yazılı bir belge olarak kalması ve geleceğimiz olan çocuklarımıza ve torunlarımıza ışık tutması için, aslına uygun olarak 70''in üzerin deki başlıkta topladım Kitap tamamen yaşanmış olayları içermektedir Henüz tam olarak bilinmeyen, yöremize ait çok değerli tarihi bilgileri de bu kitapta bulacaksınız İçerik olarak, her yaştaki insanın bilgi ve düşüncelerine yeni ufuklar açacağından eminim
Bir delinin ekin tarlasında yaptıklarını, aklınızın almaya cağı ve insanlık dışı olan ve yazarken dahi tüylerimi diken diken eden olayı, bu kitapta bulacaksınız Kitabım, özellikle çocukluğumdan itibaren yaşadığım zorluklan, yoksullukları, açlıkları, korkulan, ağrıları, acıları, dayakları, 5-6 yaşlarımda falakaya vuruluşumu ve dayanılmaz kuralları içermektedir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
11,45 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com