Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
camlari, kirik, köşkün, sirça

SIRÇA KÖŞKÜN KIRIK CAMLARI

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

''Kırk beş yıla yaklaşan hekimlik yaşamım var Meslek açısından bakınca oldukça uzun sayılabilecek bir süre Yaşam açısından bakıldığındaysa, değerler farklı bir nitelik kazanıyor''

''Benim için değeri büyük olan hekimlik yaşamımda, övünç duyabileceğim şeyler kadar, üzüntü yaratan durumlarda karşılaştığım da oldu''

''Yazdıklarım, sağlık kesiminde hergün biraz daha yoğunlaşan olumsuzlukların, gerek halkta, gerekse hekimlerde yarattığı; deformasyon, yolsuzluk ve yozlaşmalara karşı bir başkaldırı niteliğindedir''

''Her çeşit yozlaşmanın suçu, toplumun diğer kesimleri tarafından, tek taraflı olarak hekimlerin sırtına yüklenmek isteniyor Oysa ki bunun başka sorumluları da var''

''Eleştirilerimi, tıbbi etki kuralları içinde kalarak ve yasal sorumluluklarımı bilerek yapacağım''

''Çalışma konusu, İnsan yaşamı olan hekimlik mesleğinin, diğer bütün meslek dallarından farklı özellikleri var Hangi nedenle olursa olsun, hekimler, mesleki sorumluluk duygularından uzaklaşamazlar''

''Yazdıklarımı okuyunca, gördüm ki, kitabımda olumsuz bir çok şey yer almış Bunların çoğu da, insanların içini karatacak ve onları karamsarlığa sürükleyebilecek nitelikte''

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com