![]() |
Kesilen Gitar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kesilen GitarKesilen Gitar Okuyucuların uzun yıllardır HAYATIN İÇİNDEN HİKAYELER’i ile tanıdığı ve sevdiği yazar CÜNEYD SUAVİ, yeni kitabında kendi hayatının içinden hikayeler anlatıyor ![]() “Çok sesli hatıralar” üst başlığı ile yayınlanan anı kitabı KESİLEN GİTAR, Cüneyd Suavi’nin yarım asırı geçmiş hayatından çok ilginç, yer yer duygusal yer yer de komik anılarından oluşuyor ![]() Yazarın en meşhur eseri olan Hayatın İçinden hikâyelerini okumuş olanlar, bu hatıralarda aynı tadı fazlasıyla bulacaklar ![]() Cüneyd Suavi, kitap için yazdığı takdim yazısında şunları söylüyor: “İnsanı insan yapan, diğer canlılardan farklı kılan özellik, insanın hem geçmişle hem de gelecekle olan ilişkisidir ![]() Hatıralar, insanın geçmişidir ![]() ![]() “Gelecek” de “geçmiş”ten ışık alır, onunla şekillenir ![]() Acısıyla tatlısıyla bütün hatıralar güzel olsa da, çocukluk hatıraları hepsinden değerli gibi geliyor bana ![]() İlkokul çağında yaşadıklarım, üç katlı ahşap evimiz ve bir dantel gibi işlenen Çıracılar Sokağı; Hayatın İçinden” adlı hikâye kitabımda hâla canlı duruyor ![]() Şimdi bana rüya gibi gelseler bile, diğer hatıralarım sırada bekliyor ![]() Onları yazmak için bilgisayar başına geçtiğimde, başta annem, babam ve anneannem olmak üzere bu dünyadan ayrılan sayısız sevdiklerim hemen yanı başıma oturarak ara sıra unuttuğum o güzel levhaları hep birlikte bana hatırlattılar ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 7,44 TL |
![]() |
![]() |
|