Var Mısın Benimle Uçmaya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Var Mısın Benimle UçmayaVar Mısın Benimle Uçmaya "Ben çılgınlıkları severim Önceden planlanmış şeyler heyecan verici olamaz Ani verilen karalara, absürd yerlerde aniden yaşanan şeyler insanı uçurur![]() ![]() ""Kendinden öyle emin ve pervasızdı ki, onun bu hali içimdeki füzeyi ateşlemişti Epey dans ettikten sonra aniden elimden tutup beni ilerideki kumsala götürdü![]() ![]() ""Pencerenin demir parmaklaıklarına başımı yaslayıp, fısıltılı bir sesle ''Marcel ![]() ![]() Marcel![]() ![]() 2 diye seslenmeye başladım O anda kilisenin çanı çalmaya başladı Marcel kimdir? Ben kimdim? Kaldırma oturup ağlamaya başladım Neydi beni Alp Dağları''nın eteklerindeki bu kasabaya çeken?![]() ""Aramızdaki her şey atılan havai fişekler kadar renkli, kurşun kadar hızlı, güneş kadar yakıcı, yağmur kadar bereketli geçti Ayrılık günü, havaalanında hüzün yarayacaktı ikimizi de![]() ![]() ""Yelken açmayı bilmem Ama daima ''yeniliklere'' yelken açmışımdır korkusuzca Hadi gelin uçun benimle yeni yerlere doğru![]() ![]() " Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 201227,00 TL |
|
|
|