Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkın, merkezine, seyahat

Aşkın Merkezine Seyahat

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkın Merkezine Seyahat

Aşkın Merkezine Seyahat

Aşkın Merkezine Seyahat, ruh ve ev hallerimiz arasında kopmaz ve dolaysız bir ilişki olduğu tezi üzerinde yükseliyor Bu yüzden elinizdeki kitabı iki başlık altında toplamak mümkün Birinci bölüm içine kapanık ve takıntılı biri tarafından yazılmış Bu bölümde yer alan yazılar ağırlıklı olarak aşk ve ilişkiler üzerine Kelimeler yer yer gerçeklere değmekle birlikte, daha başka bir evrende, harf ve sayı oyunlarıyla süslenmiş bir anlamlar dünyasında geçiyor İkinci bölümse, birincinin tersine, çok daha bildik bir dünyada, günlük sahnelerde, ağırlıkla da evde geçiyor Zaman zaman kahkahalar atarak okuyacağınız bu bölüm, çevremizle ve eşyalarla kurduğumuz tuhaf ilişkilerden yola çıkıyor Aslında hepimize ait olan zaaflara mizahi bir açıdan yaklaşıyor Aynı kalemden çıkan bu bölümlerden hangisinin daha ‘sıfır şeker’ olduğuna karar vermek zor Okuyanın damak zevkine kalmış

Emre Özgüder içmimarlık eğitiminin ardından ‘Tasarımda anlam bilim’ konusunda yüksek lisans yaptı Marmara Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olduktan sonra gerçek işini yapmaya başladı Şimdi Okan Üniversitesi’nde Tasarım Bölümünde Öğretim Görevlisi HomeArt ve Evim dergilerindeki yazılarına ve içmimarlık yapmaya devam ediyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com