Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hatıratım

Hatıratım

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hatıratım

Hatıratım

Talât Aydemir’in anılarının bir bölümü 1965 yılında Akşam gazetesinde tefrika edilmiş ve hemen sonra MAY yayınları tarafından ilk cildi yayımlanmıştı Kitap Aydemir’in kendi el yazısı ile kaleme aldığı bütün anılarını kapsamaktadır ve tamamı ilk defa yayımlanmaktadır
YKY, Aydemir’in Hatıratım’ıyla tarihe bir kayıt daha düşmektedir
“Ahlak telakkilerinin herkese göre değişmiş olduğunu mahkeme safhasında daha iyi anlamış oldum Mahkeme huzurunda konuşan sanık ve avukatlar en büyük karakter imtihanını vermişlerdir Mahkemelerden ceza almak veya almamak bu gibi ihtilâl davalarında bence bir mesele teşkil etmez Esas olan insanları cemiyetler mahkûm ederse kurtuluş çaresi yoktur
İnandığım bir dava uğrunda bilerek, içten gelen bir inanışla mücadele ettim Şimdi cezamı seve seve çekeceğim Çünkü müstahakım Beraber yola çıktığım
kadroyu iyi seçememişim Hayatta daima hareketlerimi sözlerime uyduran bir
insanım Aksini yapan sahte idealistlerden de artık kurtuldum

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
36,94 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com