![]() |
Büyüklere Masallar (Cep Boy) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüklere Masallar (Cep Boy)Büyüklere Masallar (Cep Boy) BU KİTAP “HAYAT„IN ve “AŞK„ IN BAŞUCU KİTABIDIR… BU KİTAP SİZE HAP GİBİ HAYAT DERSLERİ VERİR… Çocuğunu öyle karşıla ki; eve geldiği zaman en güzel yere geldiğini hissetsin… Eşini öyle karşıla ki; yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin… Anneni öyle karşıla ki; doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin… Babanı öyle karşıla ki; ömür boyu bir başka evlada imrenmesin… Fakiri öyle karşıla ki; ona verdiğin kıymetten dolayı, bir dua sofrası sersin… Zengini öyle karşıla ki; gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden utansın… BU KİTABI OKUYUNCA DAHA ÖNCE “AŞKI HİÇ BİLMEDİĞİNİZİ„ ANLAYACAKSINIZ… Devrin halifesi bir gün Leylâ’ya: “Mecnûn’u perişan eden, çöllere düşüren kadın sen misin? Hâlbuki sen bu sahada şöhret kazanan kadınlardan daha güzel değilsin!” diye sorunca Leyla: “Çünkü sen Mecnun değilsin ![]() ![]() der ![]() BU KITABI OKUYUNCA, BAŞARININ SIRRINI ÖĞRENECEKSINIZ… Adamın biri bir gün Timur’a başarının sırrını sorar ![]() Timur adama: “Şimdi sen parmağını benim ağzıma sok, ben de parmağımı senin ağzına sokacağım ve aynı anda ısıracağız ![]() ![]() Parmaklar ağızlara sokulur ve aynı anda ısırma başlar…Timur sabrederken, adam can acısıyla “aahhhh” deyip ağzını açınca Timur parmağını kurtarır ve adamın parmağını ısırmaya devam eder ![]() ![]() VE SON SAYFASINI KAPATIR KAPATMAZ, ÖN YARGILARINIZDAN KURTULACAKSINIZ… Bir bilgeye en çok kimi sevdiğini sormuşlar ![]() soranlar şaşkınlıkla, “Neden?” diye sormuşlar ![]() Bilge “Çünkü ona her gittiğimde, benim ölçümü yeniden alır ![]() hakkımda karar verirler, ölünceye kadar da beni hep aynı gözle görürler ![]() Hayatı yeniden ve doğru keşfetmek için… ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 7,37 TL |
![]() |
![]() |
|