Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annem, derdi

Annem Derdi ki

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Annem Derdi ki

Annem Derdi ki

“Annemin dedikleri, sadece onun söyledikleri demek değil; ona annesinden, anneannesinden ve büyükannelerinden nesiller boyu aktarılanların bir bütünüdür
“Hatırda kalmaz, satırda kalır” sözünden hareketle, toplumumuzda bilinenlerin yanında, Kars’ın bir köyünde, Bitlis’in bir yerinde veya Erzincan’ın içinde söylenegelmiş; ama unutulmaya yüz tutmuş diğer
atasözlerini de annemden duyduklarımla birleştirmeyi düşündüm Nesillerden beri gelen ve eşsiz kültürümüzün temeline oturan bu güzel sözleri okurken, benim fark edemediğim başka güzellikleri de keşfedeceğinize eminim

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com