![]() |
Bodrum'da Yeniden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bodrum'da YenidenBodrum'da Yeniden “…o küçük meyhanede tek başıma otururken, dostlarım ve arkadaşlarım aileleriyle beraber sıcak evlerinde mutlu, televizyon izleyip demli çaylarını içiyor veya apartman yaşamının bir başka iç bayıcı işiyle uğraşıyordu ![]() ![]() ![]() Hayır, asla bunu kabul edemezdim ![]() Kırk yıl kadar önceydi, Bodrumlu yaşlı dostum elini haritada Bodrum yarımadası üzerinde gezdirerek; “Burası adamı vezir de eder, rezil de” demişti ![]() ![]() ![]() Bu kitapta İstanbul’dan nasıl “rezil” halde gelmişken Bodrum’da kendi ölçülerimde “vezir” olmamın öyküsü var ![]() Bodrum’dan bir okuyucu: “…Bugün Bodrum''a yerleşeli bir ay oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzmirli bir okuyucu: “…Kitaplarınızın ilgimi aşırı bir biçimde çekme nedenine gelince: Başta bahsetmiştim; İzmirliyim, Egeliyim ![]() ![]() Bodrum, Turgutreis’ten yazan, büyük bir gazetenin emekli istihbarat şefi: “…Emekli olduğum sıralar ‘Bodrum’da Yeniden’i okuyunca buraya gelip yerleştik ![]() Ankara’dan bir okuyucu: “…Bodrum’a yerleşmek niyetindeyim, karımdan boşanıp mı geleyim?” Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 14,95 TL |
![]() |
![]() |
|