Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deniz, gezmiş’in, günlüğü

Deniz Gezmiş’in Günlüğü

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deniz Gezmiş’in Günlüğü

Deniz Gezmiş’in Günlüğü

Bir heyecanla toz toprak içindeki dosyaların arasına daldımArşivi ayıklamaya başladımÇoğunu atmaya kıyamadığım bir çok önemli olayla ilgili dava dosyası buldum oradaİşte bu dosyaların birinin kapağında “Deniz Gezmiş’ in Günlüğü yazıyorduİnanamadım kapak yazsısınaBüyük bir hızla karıştırdım dosyayıPelur kağıda daktilo ile yazılmış 246 sayfadan oluşuyorduİlgiyle okudum günlüğüDeniz mi yazmıştı,bir başkası mı?Kim yazmıştı,ne zaman yazılmıştı bu konuda dosyada her hangi bir ipucu yoktuDosya ile ilgili kimseye ne bir şey sordum ne de söyledim
İbrahim Bey’de dahil hiçbir avukata haber vermeden aldığım bu dosyayı yıllarca sakladım Üzerinden 25 yıl geçti
“Deniz Gezmiş’ in Günlüğü’nü o arşivde bulduğum şekli ile olduğu gibi yayınlıyorum Düzeltme yapmadan, hiç bir ekleme ve çıkarmada bulunmadan…

Ürünün Resimleri:

Diğer:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,24 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com