|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
derin, dönemeçli, enstitüsünden, izler, keskin, köy, milletvekilliğine, yollarda |
![]() |
Keskin Dönemeçli Yollarda Derin İzler - Köy Enstitüsünden Milletvekilliğine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keskin Dönemeçli Yollarda Derin İzler - Köy Enstitüsünden MilletvekilliğineKeskin Dönemeçli Yollarda Derin İzler - Köy Enstitüsünden Milletvekilliğine Bu kitapta, bir yaşamın sınırlı çerçevesi içinde, ülkemizin son 77 yılına ışık tutan anılar var ![]() - Köy enstitüsünde başlayan eğitim yılları ![]() ![]() ![]() - Devletin farklı kademelerinde sürdürülen memuriyet ![]() ![]() ![]() - CHP’de, Bülent Ecevit’in genel başkanlığı döneminde, “ak günlere” umuduyla başlayan siyaset yaşamı ve Muğla Milletvekili olarak Meclis’e giriş ![]() ![]() ![]() - Parti içi çatışmaların yol açtığı gerilimler ve hayal kırıklıkları ![]() ![]() ![]() - 12 Eylül askeri darbesiyle kesintiye uğraşan siyasi yaşam ve hapislik ![]() ![]() ![]() - Ardından yeni bir başlangıç, Fethiye’de turizmi geliştirme mücadeleleri ve yeniden partileşme süreci ![]() ![]() ![]() Sami Gökmen’in anılarını okurken, yalnızca bir bireyin özel yaşamıyla değil, bir büyük ulusun kendini varediş yıllarından günümüze uzanan tarihiyle karşılaşacaksınız ![]() Bu tarih aynı zamanda, 12 Eylül askeri darbesinin adım adım yaklaştığı dönemde, süreci çok iyi gözlemleyen Gökmen’in kaleminden, anılarıyla, belgeleriyle CHP’nin bir döneminin de tarihi ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 16,49 TL |
![]() |
![]() |
|