Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karaduygun

Karaduygun

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karaduygun

Karaduygun

Sema Kaygusuz, yine değişik bir edebiyat yaklaşımıyla çıkıyor karşımıza Hikâyelerle bezeli çarpıcı bir anlatıyla
Kimi can yakan kimi güldüren sahnelerle örülmüş, çoksesli bir kitap elinizdeki

Üstelik, çok değerli bir şair, bu kitabın adlı adınca yazınsal kahramanı oldu Günümüzün usta şairlerinden Birhan
Keskin’i, bu kez gaipten gelen seslerin
peşinden sürüklenirken okuyacaksınız “Dünyayı sözcüklerle okşayan” gerçek bir şairin ardı sıra, hüzünle keder arasındaki derin vadide, “karaduygu”nun kadim manasını keşfetmeye
hazır olun

Yalnızca Türkiye’de değil, uluslararası edebiyat çevrelerinde de ilgi çeken Sema Kaygusuz, toprağa ektiği sözcükleri gökten toplamaya devam ediyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,28 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com