Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aynası, hayatım, ibret

Hayatım İbret Aynası

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayatım İbret Aynası

Hayatım İbret Aynası

Son devrin din ve tasavvuf âlimlerinden biri olan Ahmet Muhtar Büyükçınarın otobiyografik eseridir
Ahmet Muhtar Büyükçınar, bu otobiyografik eserinde, annesinin ölümüyle başlayan çile dolu hayatının bugünlere, seksenli yaşlara uzanan serencamını bütün açıklığıyla anlatıyor Okuyan herkeste iz bırakacak bir ibret tablosu olan Ahmet Muhtar Büyükçınar’ın Hatıraları, aynı zamanda dönemin kültür ve din politikalarını yansıtması açısından da önem taşıyor Berrak bir anlatım ve detaylardaki zenginlikle dikkat çeken kitap hem duygulandıracak hem düşündürecek bir eser

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
25,51 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com