Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çarklarını, cevirenler, yaşamın

Yaşamın Çarklarını Çevirenler

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Önceleri benim yaşantımın çarklarını babamın döndürdüğünü sanıyordum Eve ekmeği o getiriyor, benim harçlığımı o veriyor, evde kimin ne yapacağını o belirliyordu Sonra onun yıldızı biraz söndü Çevremdeki dayıların, öğretmenlerin, başbakanların benim çarkları hızlandırdığını ya da yavaşlattığını anladım Gün geliyordu, gençlerin çarklarını aşk çeviriyordu uçururcasına İş güç sahibi olunca da para çeviriyordu yaşamın çarklarını anlaşılan Yaşlandım, çok okudum, az yazdım Yaşamın çarklarının nasıl döndüğünü hep merak ettim Kömürdü, petroldü, kimyasal enerjiydi, termodinamiğin entropisi, mühendisliğin ekonomisi, çevre sorunları, bilimin tarihi derken, baktım öğrendiklerimden benim imbik de bir şeyler damıtmaya başlamış Güneşin bizi nasıl yaşattığını anlar gibiyim, ama onsuz yapamadığımız suyun nasıl olduğunu hâlâ öğrenemedim, hidrojenle oksijenin sonsuz aşkı nasıl başlamış ki acaba?

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,31 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com