![]() |
İyi Uykular Sayın Seyirciler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Uykular Sayın Seyircilerİyi Uykular Sayın Seyirciler Gerek Star TV’den ayrılışım, gerekse Nedim’in tutukluluk sürecinde uğradığımız iftiralar, İşte Hayatım’ın devamı niteliğinde olmasa da, onu tamamlayan bir kitabın yazımını zorunlu kıldı ![]() ![]() …O halde, okuyanların “Vay canına! Demek ki UğurDündar bunları da yaşamış!” diyecekleri çarpıcı gelişmeleri, iğrenç tezgâhları ve bazı ilginç olayları da yeni kitaba katmalıydım ![]() ![]() ![]() Gelmiş geçmiş tüm iktidarların hışmına uğrama pahasına, toplumun gerçekleri öğrenme hakkına hizmetten vazgeçmedim ![]() Toplumun bu yüce hakkının dışındaki hiçbir “güç”ün önünde eğilip bükülmedim, yağcılık, yalakalık, dalkavukluk yapmadım ![]() Toplumun hakça paylaşması gereken ulusal gelirimizin oy uğruna yandaşlara peşkeş çekilmesine seyirci kalmadım ![]() Popülist uygulamalarla yolsuzluk ekonomisini makyajlayan ve halkı masallarla kandıranların maskelerini düşürmenin görev olduğuna inandım ![]() Doğru bildiğim yolda ilerlerken, ihale usulsüzlükleri, rüşvetler, yolsuzluklar, vurgunlar ve hortumlarla ülke kaynaklarını sömürenleri ortaya çıkardım ![]() ![]() Kaçakçılar, mafyalar, çeteler ve banka hortumcularının korkulu rüyası oldum… Peşime infaz çetelerini taktılar, korkmadım; tehditlere pabuç bırakmadım, ölümle köşe kapmaca oynamaktan yılmadım ![]() Kitaptan: • Kemal Sunal’ın Cenazesinde Öldürülecektim! • Aziz Yıldırım’ı Ağlatan Teklifim • “Uğur Mumcu’yu Öldürdüm!” • “Uğur Sana Açıktan Bir Milyon Dolar!” • Makineli Tüfekle Taranıyoruz! • “Bin Kişiyi Öldürmüş Olabilirim” • Sarı Zarfın İçinden Milyonlarca Dolar Çıktı • Mafyadan Kaçarken Evine Girdim Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 11,17 TL |
![]() |
![]() |
|