Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kendimi, kimse, kızmasın, yazdım

Kimse Kızmasın Kendimi Yazdım

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bugüne kadar dokuz kitap yazdım
Beni en çok zorlayan
Kimse kızmasın kendimi yazdım oldu
İnsanın kendi siyasal geçmişiyle hesaplaşması, kendi kendisiyle yüzleşmesi kolay değil
Hele bizdeki gibi itiraf geleneği de pek olmayan bir ülkede, "ben bir zamanlar böyle düşünüyordum, şimdi değiştim," diyebilmenin epeyce güçlükleri olduğunu yaşayarak da gördüm
Bu beşinci kitabımdı, 1999''da çıktı
Aradan geçen yıllar içinde bu kitabımda yer alan bazı görüşlerim de değişime uğramış olabilir Bunun ipuçları daha sonra yazdığım kitaplarda var
Kimse Kızmasın Kendimi Yazdım’la 2005''de çıkan Cumhuriyeti Çok Sevmiştim ve 2010''da yayınlanan Türkiye’nin Asker Sorunu isimli kitaplarım aynı zincirin halkalarıdır
Hatta bu üç kitabın birbirini tamamlayan bir ''üçlü''yü oluşturdukları söylenebilir
Bu memlekette darbeler, Kemalizm, radikal sol, asker ve siyaset, asker-sivil ilişkileri, askeri vesayet konularında bilgi sahibi olmak isteyenler bir gazetecinin yaşadıklarını, siyasal serüvenlerini okuyarak biraz daha bilgi sahibi olabilirler

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com