Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyüdüm, küçücüktüm, meraklı, uykucu

Küçücüktüm Büyüdüm - Meraklı ile Uykucu

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Genç yazarlarımızdan Sevimcan AKBAŞ, aynı zamanda bir annenin duyarlılığıyla, birbirinden tatlı iki kardeşin daha anne karnında başlayan serüvenlerini ele alıp öyküleştirmiş Akıcı ve çarpıcı anlatımı, kimi zaman sevimli MERAKLI’nın ağzından, kimi zaman da bir derviş dinginliği içinde olayları gözleyen UYKUCU’nun ağzından bala, kaymağa dönüşerek okuyucuya akmış Kırkları çıkana kadar da okuyanı gülümseten, yer yer de kahkahaya boğan şirinliklerle sürüp gitmiş Yazar, öyle bir yazmış ki her anne babanın büyük bir beğeniyle okuyacakları harika bir eser ortaya çıkarmış Bu kitap, asla bir kez okunup bırakılmayacak; birçok anne ve baba adayımız, daha bebekleri anne karnındayken bu eseri onlara defalarca okuyacaklar

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,29 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com