Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mücadelesi, yolname, özgürlük

Yolnâme (Özgürlük Mücadelesi)

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendi kaleminden hatıraları… Muhammed Salih: “Bir kimsenin talih yüzüne gülecekse ancak bu kadar güler” demektedir Elli yedi yıllık ömrünün ilk yedi yılı büyükannesinin anlattığı ilginç efsanelerin gölgesinde geçer, sonraki on yedi yılı değişik Sovyet okullarında israf edilir, on üç yılı kiralık ev aramakla harcanır, yedi yılı siyasete kurban edilir, son on üç yılı da sürgünde geçer Beş evladı, on üç kitabı ve geleceğe sağlam inancı vardır “Ömür yol, insan yolcudur Ben yolda gördüklerimi yazdım Bu kitaba bizden sonra aynı yoldan gelmekte olanlara bırakılan işaretler toplamı demek mümkündür Bu işaretler onların yolculuğunda faydalı olursa, karşılaşacakları olur olmaz şeylerden onları haberdar edebilirse, kitap üzerine düşen vazifeyi yerine getirmiş olacaktır

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com