Siyasetin Yollarında |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Siyasetin YollarındaSiyasetin Yollarında Politika sanıldığı kadar kolay bir iş değildir Ne kadar Milletvekili varsa o kadar farklı yorumlar vardır Ve bu yorumların önemli bir miktarı kişisel çıkarla ilişkilidir Ülke yararını düşünenler, eğer sağlam bir argümana sahip olmazlarsa, küçük oyunlara yenilirler![]() ![]() “Siyasetin Yollarında” bu oyunlara yenilmeyen bir siyasetçinin hatıratıdır “Kusura bakmayın, biz leğende çamaşır yıkayan bir Bakan eşi görmedik de![]() ![]() ” Şaşkınlıklarının sebebini anlamıştım Onlara dedim ki: “Arap Yarımadası’nın en zenginlerinden biri, hatta birincisi olan Hz Ebubekir ölürken hanımına; ‘Geriye bir mızrak, bir deve bırakıyorum’ demişti Osman Gazi de vasiyetinde; ‘Bir at, bir pala, bir de çul bıraktığını’ söylemişti 1929’larda Adalet Bakanı Mahmut Esat Bozkurt ‘Devleti yönetenler yoksul kalmağa mahkûmdurlar Aksi halde millet yoksul kalır ki; biz bu savaşı, milletin zengin olması için yaptık ’ demiştir ” Sözlerimi tamamladığımda, onlar da, biz de haramsız bir dünyanın insanları olmanın mutluluğunu paylaşıyorduk![]() Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 09 09 201222,55 TL |
|
|
|