Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
adı, blitz, kod

Kod Adı Blitz

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kod Adı Blitz



Kod Adı Blitz

"Soğuk Savaş''ta bir Türk Casus!
Gazeteci Aydın Ulun, Soğuk Savaş döneminin deşifre olmuş tek Türk ajanı Hüseyin Yıldırım''ın inanılmaz hayatöyküsünün izini röportajlarla sürüyor
Hüseyin YıdlırımKod adı: STASI''de ""Blitz"", CIA''de ""Master"" Vladamir Putin''in, Markus Wolf''un ve Fidel Castro''nun hayran olduğu bir casusHüseyin Yıldırım, 1928 yılında Kırşehir''in Kaman ilçesinde dünyaya gelen bir Anadolu insanı 1950''lerde istihbarat subayı olarak görev yaptı 1964 yılında Almanya''ya göç etti ve Amerikan Askeri İstihbaratı''nda oto teknisyeni olarak iş buldu, ama aslında CIA için çalışıyorduDaha doğrusu Amerikalılar öyle biliyordu, çünkü Hüseyin Yıldırım Amerikan İstihbaratı''nın göbeğine STASI (Doğu Alman Milli İstihbaratı) tarafından yerleştirilen bir ""köstebek""ti ve Soğuk Savaş döneminde ABD''ye ait bilgileri KGB''ye ve STASI''ye sızdırarak bu ülkeye büyük zararlar veriyordu 1989''da Amerika''da FBI tarafından yakalanarak idamla yargılandı "
2003 yılında affedilerek serbest bırakılan Yıldırım''ın anlatmaktan kaçınıp ima ettiği gerçekler çok çarpıcı

Ürünün Resimleri:








Piyasa Fiyatı - 09092012
7,53 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.