Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
leonardo, portresi, ustanın, vinci

Leonardo Da Vinci - Bir Ustanın Portresi

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Francesco,” dedi Leonardo, “seni bırakmak istemiyorum, keza bu dünyayı birden terk etmek gibi bir amacım yok Ben her zaman yaşamın bir armağan olduğunu ve onun değerini bilmeyen kişinin onu hak etmediğini söylemişimdir Bu yüzden, yaşamı sonuna kadar hak etmeli, ölüm korkusuyla ona saygıda kusur etmemeliyiz” Başını pencereye doğru çevirerek, ekledi: “Bak, kış uzun sürdü, ama artık ağaçlar uyanıyor, güneşin çağrısıyla bütün doğa yeniden canlanıyor Yeniden doğuyor, görüyor musun?”

Elinizdeki kitap, insanlığa armağan olarak gönderilmiş bir ustanın yaşamını anlatıyor Yalnızca Kayalıklar Madonnası’nın, Mona Lisa’nın unutulmaz ressamı değil o; son ana dek uçmayı hayal etmiş bir çocuk, hayatını çiçeklerin, hayvanların ve insanların gizini çözmeye adamış bir Rönesans aydını Su bentleri, köprüler tasarlamış bir mimar, insan bedeninin içini çizmiş, kaydetmiş bir bilim adamı Bruno Nardini’nin yetkin çalışması Leonardo da Vinci / Bir Ustanın Portresi, işi gücü bırakıp okumaya değer

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,09 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com