Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
corelli'nin, mandolini, yüzbaşı

Yüzbaşı Corelli'nin Mandolini

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]"Evet, bol bol okuyarak, varlığımın, bir olasılık olduğumun kanıtlarını aradım Kendimi nerede buldum bilir misiniz? Kaybolmuş, başka bir dünyada güzel ve doğru olduğumu nasıl öğrendim? Bir Yunanlının yazdıklarını okuyarakGüler misin ağlar mısın? Ben bir İtalyan askeriyim ve ataları benim gibilere gönüllerince sevmek hakkını tanıyan biricik halkı eziyorum"De Bernieres, kitabında Yüzbaşı Corelli, Dr Yannis, Pelagia ve Carlo gibi kendi kahramanlarını Hitler, Mussolini, Komünizm ve Faşizm gibi insanlık tarihinin kahramanları (!) ile buluşturuyorYüzbaşı Corelli nin Mandolini duygusal ve neşeli, lirik ve öfkeli, trajik ve ironik, açıksözlü ve şaşırtıcı üslubuyla, yayımlandığı günden bu yana bir fenomen olmaya devam ediyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
19,35 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com