Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
şâkird

Şakird

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şakird

Şakird

İlk başta her şey harikaydı, son durağa geldiğimi sanmıştım Huzurlu, iyi insanlardan kurulu bir toplum Kimse kimseyi kırmıyordu, herkes neyi neden yaptığını biliyordu ve hepsinden önemlisi, ölümün bile bir anlamı vardı İdeallerden, hayallerden konuşabiliyordum, daha güzel bir dünya umudundan Ama büyünün bozulması uzun sürmedi Sadece birkaç basit soru, cevap bulmayan ve sorulmasından bile rahatsız olunan Tüm bu görkemli yapı aslında iskambil kâğıtlarından kurulmuştu Ancak hiç rüzgâr estirmezsen ayakta durabiliyordu Beynini kilitlersen, inancın temel dayanaklarını asla sorgulamazsan, düşünmek yerine kabul etmeyi içine sindirebilirsen Ben sindiremedim Soruları sordum ve kâğıtlar yıkıldı"

Cemaat şirketlerinin isimleri, ciroları, okullarındaki öğrenci sayısı, Hocaefendi olarak anılan liderlerinin görüşleri: Ülkenin en güçlü İslami cemaati hakkında bugüne kadar çok şey yazıldı, söylendi Ne var ki bu yapıyı oluşturan insanların yaşamları, oradan yolu geçenlerin duyguları, düşünceleri hep bir sır olarak kaldı

Üniversite yıllarında Hizmet''i yakından tanıma fırsatı bulan yazar, anılarından hareketle kaleme aldığı bu romanda cemaatten insan manzaralarını paylaşıyor okurlarıyla Hizmet''e katılmanın ve kopmanın nedenlerini irdelerken hem cemaate hem cemaatin dışındaki dünyaya seslenerek, birbirlerine ve hayata farklı bir pencereden bakmayı öneriyor

Murat, Elif, Yusufçuk ve Ahmet''le birlikte bir yol öyküsü eşliğinde

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com