Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
har

Har

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Har

Har
[*] "Bu ülke, ki Netamiye derler adına, ulu bir ejderhanın mide fesadından doğdu Biz oradaydık, gördük her şeyi Kıyametin yarım boy küçüğü bir alamet gündü Yalan elbet, ulu falan değildi ejderha Kanatlarından irin saçan, pespaye bir yaratıktı aslında Hastaydı, uçarken kusuyordu sürekli Şöyle son bir kez titredi, süzülürken ağzını açtı ve macunumsu fokurdak bir sıvıyı, uzun ince kilimler misali, kadim suyun ortasına seriverdi Ejderha olgun bir armut gibi yere düşerken, macunkilim de hızla katılaştı, kabarcıklarından dağlar vadiler denizler hasıl oldu, bu ülke böyle vücut buldu
Üzerinden her daim ekşi kokulu dumanlar tütmesi ondandır"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,31 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com