Arka Koltuktaki Kız
[*] " Ama aniden film durdu, perde beyaz oldu ve ışık yandı Titreyerek koltuğuma gömüldüm ve peruğumu düzelttim Film bobininde bir sorun olduğunu söyledi Ayağa kalkmak isterken orkide kokan ellerimle omuzlarına bastırarak onu engelledim Sonra elimi çektim, kımıldamadı Salon karardı ve film devam etti Neredeyse bir solukta bana, "Kokunuzu sevdim," dedi Karanlıkta gülümsedim; ama bu bir zafer gülümsemesi değil, ağlamak üzereyken refleks olarak yapılan gülümsemelerden biriydi" Bir aktris, senarist ve dram yazarı olan Françoise Dorner''in ironik bir dille yazdığı ve ilk romanı olan Arka Koltuktaki Kız, 2004 Goncourt İlk Roman Ödülü''nü kazanmıştır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.