Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaş

Son Arkadaş

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son Arkadaş

Son Arkadaş

Son Arkadaş’ta, Tahar Ben Jelloun ellili yılların sonlarında Fas’ın efsanevi kenti Tanca’ da başlayan ve otuz yıla yakın süren bir dostluğun öyküsünü anlatıyor Mamed ile Ali’nin kesintisiz arkadaşlıkları lise yıllarında yeniyetmeyken başlar, birinin tıp diğerinin sinema eğitimi aldığı üniversite yıllarında daha da güçlenerek devam eder General Ufrik’in bir öğrenci ayaklanmasını mitralyözle dağıtarak binlerce gencin ölmesine ve yaralanmasına yol açtığı karanlık yıllardır, gönderildikleri disiplin kampında ise birbirlerini tamamlayan ve asla ayrılmayacak bir ikili olmuşlardır artık Ancak bu deneyim hayatlarını bir anda değiştirir ve bir anda iki ayrı dünyaya savrulurlar Eşlerinin, kıskançlıkların, yanlış anlamaların kemirdiği bu dostluk çözülmeye başlar Yazarın iki arkadaşın ağzından ayrı ayrı anlattığı bu dostluk ve ihanet öyküsü, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığının ve iki dost arasındaki sevginin yaşamı nerelere sürükleyebileceğinin çarpıcı bir örneği

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,39 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com