Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aden, arabistan

ADEN, ARABİSTAN

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ADEN, ARABİSTAN

ADEN, ARABİSTAN

“Yirmi yaşındaydım Kimse bana yaşamın en güzel çağı budur demesin

Bu öfkeli genç adamlarla kim konuşacak? Öfkelerine kim tercüman olacak? Nizan tam onların adamı Kış uykusunda, seneden seneye gençleşti Dün bizim çağdaşımızdı; bugün, genç kuşağın Nizan hayattayken, biz de onun öfkesini paylaşıyorduk, ama sonuçta hiçbirimiz “en temel sürrealist eylemi” gerçekleştiremedik Şimdi yaşlıyız, kendi gençliğimize o kadar çok ihanet ettik ki, en haysiyetli tavır konuyu sessizce geçiştirmemiz olur herhalde Eski anılarımız pençelerini ve dişlerini kaybetti ()

Ama hunharca öldürülmüş, genç ve öfkeli Nizan, aramızdan bir adım öne çıkıp, bugünkü gençlere gençlikten bahsetme hakkına sahip

İşte ilk kitabı Yok olduğu sanılıyordu, yeniden diriliyor, çünkü yeni okuyucular onu talep ediyor

Şimdi yaşlılar kenara çekilsin ve bu yeniyetmenin kardeşlerine seslenmesine izin versinler: “Yirmi yaşındaydım Kimse bana yaşamın en güzel çağı budur demesin
Jean-Paul SARTRE

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com