![]() |
Rahmet Öyküleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rahmet ÖyküleriRahmet Öyküleri Rahmet Öyküleri ''Rahmet Peygamberi''nin dilinden derlenmiş öyküler ![]() ![]() ![]() ![]() Tüccar Bir zamanlar bir tüccar yaşardı ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün bu adam öldü ![]() ![]() ''Dünya hayatında hayır işledin mi?'' ''Bilmiyorum'' diye cevapladı adam ![]() ''Bir daha düşün bakalım, belki hatırlarsın'' diye tekrarladı melek ![]() ''Bir şey hatırlamıyorum'' dedi adam, ''ancak dünyada iken, insanlarla alışveriş yapardım ![]() ![]() Allah, bu iyiliği sebebiyle affedip Cennet''e koydu Sevinç Bir adam üzerinde hiç bitki bulunmayan, ıssız, tehlikeli bir çölde, beraberinde yiyeceğini ve içeceğini üzerine yüklemiş olduğu bineği ile birlikte seyahat ediyordu ![]() Bir ara yorgunluktan başını yere koyup uyudu ![]() ![]() ![]() ''Hayvanın kaybolduğu yere dönüp orada ölünceye kadar uyuyayım ![]() Gelip ölüm uykusuna yatmak üzere kolunun üzerine başını koyup uzandı ![]() ![]() Peki ödülü kim kazandı dersiniz? İşte Allah''ın mü''min kulunun tövbesinden duyduğu sevinç, kaybolan bineğine azığıyla birlikte kavuşan bu adamın sevincinden fazladır ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 5,15 TL |
![]() |
![]() |
|