Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kozmopolis

Kozmopolis

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kozmopolis

Kozmopolis

Eric Packer için hareketli bir gün
Erle Packer: bir multî-milyoner, kısa süre önce büyük bir mirasa konmuş bir kadınla evlenmiş, kırk sekiz odalı bir evde yaşayan bir adam Limuzininde oturmuş Manhattan''ın sokaklarından geçiyor, bir kaos şehri kaplamış, çünkü devlet başkanı o sırada oralarda
Bîr yandan bir rap''çinin cenazesi sokaklarda kendine geçit arıyor
Öbür yanda, küreselleşme karşıtı bir grup, Times Meydanı''nda hararetli bir protesto gösterisi düzenliyor Eric Packer''ın korumaları diken üstünde, onun
protestocuların ya da politik bir suikastın hedefi olmasından korkuyorlar
Oysa terk edilmiş bir binada önemsiz bir adam Eric''i bekliyor
Kozmopolîs: çağdaş Amerikan edebiyatının dâhisi Don DeLillo''dan çarpıcı bir roman

“Her gün utanç duyuyorum, ertesi gün daha da fazla Ama yaşamımın geri kalanını, bu yaşam alanında bu notları, bu günlüğü yazarak, yaptıklarımı ve düşüncelerimi kaydederek, bir şeylerin diplerinde onur duyulacak, değerli bir şeyler arayarak geçireceğim Dünyayı durduracak on bin sayfa istiyorum

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com