Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günü, kış, öğleden

Bir Kış Günü, Öğleden Sonra

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

''Sonra uyandım Size seslendim, yanıt vermediniz O zaman kalktım Kapınıza gittim, bağırdım Uyuyabileceğiniz hiç aklıma gelmedi Sonunda: Ne var? dediniz Ben de: Size şunu anlatmak istiyordum, dedim; iyi ya da kötü yazmak, yazılarının güzel ya da çok güzel olması, bir kitabın ortak değil, kişisel bir doyum geirebilmesine yetmez Ayrıca, öyle gelişi güzel yazmak, kendini koyuverip hiçbir şey düşünmeden yazdığına kendini inandırmaya kalkışmakla iş bitmeyeceği gibi, çılgınlığın etkinliğini her an denetleyecek güdücü bir düşünceyle yazmak da sizi bir yere götürmez''

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,71 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com