Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dalda, duran, kuşlar

Dalda Duran Kuşlar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dalda Duran Kuşlar

Dalda Duran Kuşlar

Dalda Duran Kuşlar''da yer alan on altı öykü, sırayla okunduğunda, uzun bir yaşam yolculuğunun anlatıldığı görülecektir; çocukluğun masum sıcaklığıda başlayıp ölümün dondurucu soğukluğunda son bulan bir yolculuk Londra''nı sisli, Paris''in puslu sokaklarında arayışlarla tüketilen gençlik Sonra savaş ve orta yaş Ve gittikçe yalnızlaşan yaşlılık yılları Ve ölüm Birdenbire yok olan masumluk ve yavaş yavaş yok olan umutlar, bir ömür Büyük ölçüde yazarın kendi yaşamından ve yaşantılarından esinlenilmiş bir öyküler dizisi Her öykü, kendi başına bir bütün, her birinin kahramanı ayrı, ama hepsinin birbirine benzer yanları ağır basıyor Yaşamın kıyısında kalmış kırık insanları büyük bir duyarlılıkla anlatıyor Jean Ryhs, ama her zamanki gibi duygusallıktan uzak duruyor Çok keskin bir bakış, çok derin bir anlayış, son derece dürüst ve çarpıcı bir anlkatım Daha önce yayımladığımız Dörtlü (1928), Karanlıkta Yolculuk (1934), Günaydın Geceyarısı (1939), Geniş Geniş Bir Deniz (1969) gibi, ilk kez 1976 yılında yayımlanan Jean Rhys''ın bu son öykü kitabını da, gene değerli yazarımız Pınar Kür''ün Türkçesiyle sunmaktan kıvanç duyuyoruz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com