Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altında

Su Altında

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Su Altında

Su Altında

Polisiye romanlarda, katili kitabın kahramanı olarak kullanan yazar pek yoktur, ama Patricia Highsmith''in sevilen polisiye dizisinin kahramanı, kültürlü bir psikopat olan Tom Ripley''dir Su Altında, yazarın on iki yıl ara verdiği Ripley Dizisi''nin beşinci kitabı Aradan geçen zaman içinde Ripley, Fransa''ya yerleşmiş, şatosunda güzel karısıyla birlikte lüks bir yaşam sürmekte, günlerini, bahçesiyle uğraşarak, piyano çalarak, şaraplarıyla ilgilenerek geçirmektedir Köye yeni taşınan bir Amerikalı çift, Ripley''in huzurunu kaçırır Ripley''in geçmişini kurcalayan bu karı-koca, onun yılar önce öldürmüş olduğu bir adamı ortaya çıkarınca, Ripley''le yeni komşuları arasında Fransa''dan Tanca''ya, oradan Londra''ya uzanan, yine Fransa''da, Amerikalı çiftin bahçesindeki havuzda sona eren heyecanlı bi kedi-fare oyunu oynanır Ripley''in yıllar sonra kavuştuğu bu rahat ve huzurlu yaşamı tehdit eden Amerikalı çift için Tom Ripley, elbette iyi şeyler düşünmemektedir Ünlü yazar Graham Greene''in dediği gibi: Patricia Highsmith, ''kendine özgü bir dünya yaratıyor, her seferinde kendimizi tehlikeye soktuğumuzu düşünerek adım attığımız klostrfobik ve akıl dışı bir dünya'' Ripley Dizisi''nin öteki kitaplarını da sırayla yayınlayacağız

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
19,30 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com