Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yalancı, öyküler

Yalancı Öyküler

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalancı Öyküler

Yalancı Öyküler

Yalan, bir tatlı zehir gibi katılır hayatımıza Sinsince sokulur yanımıza, sonra içimize; ufak ufak belli eder varlığını; rahatsız etmeden Gerçi bir huzursuzluk duyarız başlangıçta, bir yabancının tedirgin edici varlığını, fazlalığını ''Burdayım,'' der fısıltıyla, ''burdayım bana ihtiyacım olduğunda, sakın unutma, sana hayatı kolaylaştırmak için varım ben Hem bir şey de istemiyorum senden, yardımımı iste yeter'' Temkinle yaklaşırız ona önce, hafifçe uzatıp elimizi dokunuruz tenine Yumuşaktır, sıcaktır, dokunulasıdır Sonra parmaklarımızı açıp kavrarız onu, hemen gelir, istediğimiz gibi eğip bükeriz, biçimden biçime sokarız, hükmederiz ona Öyle sanırız Ne kolaydır onun yumuşacık kıvrımlarına sokulmak, kendimizi kollarına bırakmak Bizim yerimize o çözümler sorunlarımızı, o çare bulur çaresizliğimize Her birimizin hayatına çıkmamak üzere girmiştir oysa Kimliğimizin bir parçası olmuştur, vazgeçemeyiz, kurtulamayız kollarından kolayca Yalan, gerçeğin bir parçası olur sonunda, gerçekten de gerçek olur Ve bizi inandırır kendine

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,38 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com