Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düğüne

Düğüne

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düğüne

Düğüne

Aşk ölüm demek olduğunda, nasıl yaşanır bir düğün?

Müzik kanına karışıyor Ninon''un, lenfositlerin, NK''lerin, Beta''lerin sayılarına baş kaldırarak Müzik Gino için dizlerimde, diyor vücudu, müzik kürek kemiklerimin altında, kalça kemiğimin arasında Gino için müzik, parmaklarımın küçük kemiklerinde, pankreasımda ve beni öldürecek olan virüsümde, yapamayacağım her siktirik şeyde ve gözlerimin sorduğu karşılıksız sorularda senin müziğinle, birlikte çalınan müzik var Gino
Müzik duruyor, Gino, Ninon''a bakıyor ve: Mutluluk üstüne tek söz söylemeden bunu gerçekleştirebiliriz, değil mi? diyor
Ninon duraksıyor, sonra gözleri mutluluktan yaşla dolu, Gino''yu dudaklarından öpüyor
Sonsuzluktan önce ne yapacağız?
Acele etmeyeceğiz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
11,15 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com