Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cam, kent

Cam Kent

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cam Kent

Cam Kent

''''Her şey yanlış bir telefon numarasıyla başladı Aranan kişi o değildi Fakat aynı yanlışlık ertesi gece de yapıldı Ve böylece oyun başladı Kişi, aranan kendisi olmadığı halde, öyleymiş gibi davranırsa ne olur? Bu rastlantı onu nereye götürür? Raslantıların onu götürdüğü yere sürüklenmeye neden razı olur? Bu soruların cevabı yok Suda yayılan halkalar gibi birbirini izleyen olayların peşi sıra, kişinin ardında düştüğü şey, sonunda kendi hayatı, kendi geçmişi, içindeki ben, içindeki öteki olabilir''''

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com