Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çavdar, çocuklar, tarlasında

Çavdar Tarlasında Çocuklar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"Pek çok insanın hakkında konuştuğum için üzgünüm Bildiğim tek şey; size anlattığım herkesi biraz özlüyorum Bizim Stradlater''ı ve Ackley''yi bile, sözgelimi Sanırım o lanet Maurice''i bile özlüyorum Sakın kimseye bir şey anlatmayın Herkesi özlemeye başlıyorsunuz sonra"

Çavdar Tarlasında Çocuklar, Salinger''in tek romanı Ergenlik çağının içinde, yetişkin dünyanın düzenine karşı isyankar bir çocuğun, bir Noel öncesi başına gelenler Bu sürecin bir psikiyatri kliniğinde noktalanışı Holden Caulfield''in masumiyet arayışının iç burkucu romanı Belki de Salinger''in

1993''te Franny ve Zooey ile Dokuz Öykü adlı kitaplarını yayımladığımız Salinger, 1963''ten bu yana yeni bir yapıt yayımlanmasına ve neredeyse efsane haline gelmiş bir gizlilik içinde yaşamasına karşın, dünya edebiyat gündemindeki yerini hep koruyor

Ürünün Resimleri:

[img]//imageshepsiburadanet/assets/Kitap/500/k2yapikredi71jpg[/img]

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com