Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekçi

Bekçi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bekçi

Bekçi

''Beni, her seferinde, iyi bir kitap (daha) yazma düşüncesi yönlendirir'', diyor yazar: ''Başka tasam yoktur'' Bunu yapabilmek için hem kendi uykusunun ve uykusuzluğunun, hem başkalarınınkinin bekçisi olmaya davranmalı öyleyse
Kurtların saatında, kuşların sabahında, cinlerin öğlesinde birilerinin hayatı, ''işleri ve günleri'' beklemesi gerek
Edebiyat''ın herşeye rağmen bir adası, o adaya giden, götüren bir yolu olmalı
Bir de: ''Kaybolmak nedir bilirim'' diyor yazar, Bekçi''nin yazarı: ''Yola birlikte düşebiliriz''
Oğlak Yayınları, Enis Batur''un daha önce onun hayatındaki çok önemli bir dönemiyle ilgili şiir dosyasını kitaplaştırmıştı: Taşrada Ölüm Dirim Hazırlıkları
Şimdi de geceleri uyumayan, üreten bir ''edebiyat-içi'' sözcük bekçisinin yazıları kitaplaştırılıyor: Bekçi
Bekçi, hem geleneksel bir Enis Batur kitabı Hem edebiyatın adasına giden yolu imleyen işaretlerin metinleri
Edebiyatseverler geceleri artık daha rahat uyuyabilirler: Onların sözcüklerini koruyan bir ''bekçi''leri ve bu Bekçi''lerini gözeten yayıncıları var

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,72 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com