Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
peride

Nu Peride

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nu Peride

Nu Peride

Adımlarıma yön vermeliydi aşk, düşüncelerime biçim Kalçalarını davet edercesine sallayan bir orospunun rahatlığı olmalıydı benim aşklarımda, aynı zamanda uzun yoldan gelmiş bir yabancının ürkekliği Başkalarına muhtaç bir bebeğin yüzündeki saflığın yanında yılların tecrübesini alnındaki kırışıklara sıkıştırmış bir ihtiyarın olgunluğu olmalıydı Ortası olmamalıydı benim yaşadığım aşkın

Kanatan tutkuların, yürek yakan acıların, aykırı aşkların romanı Nü Peride Aynı kentin, aynı mekanlarında, şimdinin can yakan gerçekleri ile tarihin gizemli olayları arasında karşı konulamayan bir yolculuğa davet Anılarını koynuna birer akrep gibi iliştirip her gece, kendi kendini sokmaya yatan sakat bir adamın, sevdiği kadına anlattığı garip öykünün dehlizlerindeki koyu yalnızlığa katılış "Nü" çizmek için ölüme gebe bir heyecanla Peride''yi mahzenine kapatan Osmanlı ressamın amacına ortaklık Aşka yelteniş en önemlisi, gerçek aşka uzanış

Yunus Nadi Roman Ödülü''ne değer bulunan Nü Peride, dilimizin tüm zenginliklerini de içinde barındıran, çok katmanlı bir eser

Ürünün Resimleri:

[*]Ödüllü Kitaplar : Yunus Nadi Ödülü

Diğer:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com