Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabı, sevgi

Sevgi Kitabı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgi Kitabı

Sevgi Kitabı

Kadim bir gizem,
Destansı bir aşk hikâyesi,
Gözler önündeki ilahi bir mesaj…

Beklenen’in yazarından serinin ikinci kitabı…

Sevgi Kitabı

Maureen Paschal, Mecdelli Meryem’in yazdığı İncil’i keşfettikten sonra, Latince yazılmış ve bir sembolle imzalanmış eski bir mektup alır Araştırmalarının sonucunda, bu mektubu yazanın, tarihin görmezden geldiği olağanüstü bir kadın, Toskana Kontesi Matilda olduğunu keşfeder Matilda mektupta ‘en değerli kitapları ile belgeleri’nin yeniden ortaya çıkarılmasını talep etmektedir Maureen kısa zaman sonra kendini İtalya ve Fransa arasında mekik dokurken bulur Bu yolculukları sırasında onu ve sevgilisi Bérenger’i gizli tehlikeler beklemektedir, çünkü bir başka önemli keşif daha yapmak üzeredirler: Sevgi Kitabı’nı, İsa’nın kendi eliyle yazdığı İncil’i bulacaklardır

Maureen, gizlice Papa’yla evlenen on birinci yüzyılın savaşçı kontesi Matilda’yla ilgili daha fazla bilgiye ulaştıkça, kendisiyle onun arasında esrarengiz bağlar olduğunu anlamaya başlar Ve ancak bu bağların kökenine indiği takdirde, Sevgi Kitabı’nın yanlış kişilerin eline geçip sonsuza dek saklanmasını önleyebilecektir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
22,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com