Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dâhiden, eser, hazin, müthiş

Müthiş Dahiden Hazin Bir Eser

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

NEW YORK TIMES BEST SELLER LİSTESİNDE 1 NUMARA!
YILIN EN İYİ KİTABI – San Francisco Chronicle
YILIN EN İYİ KİTABI – Los Angeles Times
YILIN EN İYİ KİTABI – Time Dergisi
ELEŞTİRMENLERİN FAVORİSİ – Washington Post Book World
Dergiciliği, senaristliği ve büyük ilgi gören kitaplarıyla tanınan Dave Eggers''dan popüler kültürün tüm putlarını deviren, çarpıcı ve alışılmadık bir kitap: Müthiş Dâhiden Hazin Bir Eser Her şeyi ve daha fazlasını şimdi ve hemen isteyen, hayallerinden sorumlulukları adına vazgeçmeyi reddeden kayıp bir kuşağın tüm heyecan ve sayıklamalarını olanca samimiyetiyle haykıran Müthiş Dâhiden Hazin Bir Eser, şimdiden zamanımızın bir klasiği sayılıyor Eggers; bu kitapta sınırsız coşkusunu sayfalardan okura bulaştırıyor, yaşamın büyüleyici karmaşasını oluk oluk akıtıyor Uzun süre çoksatanlar listelerinin bir numarasında kalan ve Pulitzer Ödülü''ne de aday gösterilen Müthiş Dâhiden Hazin Bir Eser, yaşadığımız çağın karanlık ufuklarında pırıl pırıl ışıldıyor
“Bu kitabın gücü ve enerjisi bir treni yerinden kaldırmaya yeter” – Davis Sedaris
“Elime aldım ve okumadan duramadım Amansız bir Kitap” – David Foster Wallace
“Okur kırk yıldır JD Salinger’ın yeni bir kitap yazmasını bekliyordu Bekleyiş sona erdi… Salinger yerine karşımızda çarpıcı, yeni bir yazar var Adı: Dave Eggers” – Tampa Tribune
“Delicesine komik ve tek kelimeyle unutulmaz!” – San Francisco Chronicle

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,24 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com