Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
animal, triste

Animal Triste

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Animal Triste

Animal Triste

Hafızanın kişiliğimiz üzerinde oynadığı roller Geçmişi yeni baştan yazarak kendimizi şekillendirdiğimiz güçTutkulu ve hayvansı yanımız Kendimizi aşkın kollarına bırakarak sosyal rollere ve hayatta kalma içgüdümüze başkaldırmak Akıllılık ile delilik arasında gidip gelmek Arka planda Berlin Duvarının yıkılmasından önce ve sonraki atmosfer Bütün bunlara dair bir roman Animal Triste
kİtaPtan
"Gençliğimde, genç insanların çoğu gibi ben de genç ölmem gerektiğine inanmıştım İçimde öyle çok gençlik, öyle çok başlangıç vardı ki, ancak şiddetli ve güzel bir son düşünülebilirdi; ben yavaş yavaş ölüp gitmek için yaratılmış değildim, çok iyi biliyordum bunu Şimdi yüz yaşındayım ve hâlâ yaşıyorum"
"Maron''un, zaman zaman lirik vurgularla öne çıkan enfes bir
dili var"
New York Times Book Review

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,74 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com