Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alara

Ben Alara

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Alara

Ben Alara

Size de öyle gelir mi bilmem Sanki yaşamda hepimiz farklı misyonları üstlenerek yer alırız Kimimiz keman çalar ve dinletir, kimimiz ise kemanı sözcüklerle çalar, notaları harflere dönüştürüp, en güzel, en anlamlı dinletiyi okuma aracılığıyla gerçekleştiririz Ama bu çok özel yetenek, çaba ve istek gerektirir
İşte Alara, bize çalamadığı kemanın tınısını sözcükleriyle aktaran çok özel bir çocuk
Alara ile Özgür Pencere Çocuk Öykü Yarışmasına katılımcı olduğu dönemde tanıştık Yazdığı öykü, yaşamı kabulleniş biçimi, olağanüstü olgunluğu ve kendisi uçamasa bile bizleri yazdıklarıyla yıldızlara uçuran başarılı anlatımıyla kalplerimizde apayrı bir yer kazandı Bu öykü kitabını okurken sizlerin de bu kısacık yazıya sığmayan düşüncelerimi açıkça göreceğinize inanıyorum
Alara’nın bize öyküleri aracılığı ile, azim, irade, sevgi dolu yüreği ve yazmanın güzelliği ile tanışmış kişiliğiyle, pek çok çocuğa -hatta yetişkine- çok anlamlı mesajlar vereceğinden eminim Yolun açık olsun sevili perikızı Yazmayı hiç bırakma, bizi yıldızlara uçur, sevgi dolu yüreğin, yaşama sevinci dolu kaleminle
Şebnem Sema Tuncel

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com