Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
misin, sır, tutabilir

Sır Tutabilir misin?

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sır Tutabilir misin?

Sır Tutabilir misin?

Emma’nın diğer kızlardan hiçbir farkı yok Yani, onun da sırları var!
Annemden sakladığım sırlar
Bekaretimi annemle babam alt katta Ben Hur izlerken, misafir yatak odasında Danny Nussbaum’a bahşettim

Erkek arkadaşımdan sakladıklarım,
Kırk bedenim Connor’ın sandığı gibi otuz altı değil
Ayrıca Connor’ın gereğinden fazla yakışıklı olduğunu düşünüyorum Kendisini hep Ken’e benzetmişimdir
Hani şu Barbie ve Ken’deki Ken’e

İş arkadaşlarımdan sakladıklarım İş arkadaşım Artemis beni cidden sinir ettiğinde, yani hemen hemen her gün, masasındaki saksı çiçeğini portakal suyumla besliyorum Fotokopi makinesini de bozan bendim İşin aslı, bozulan ne varsa marifet benim!
Hiç kimseyle paylaşmayacağım sırlar…
Tanga popomu ısırıyor CV’mdeki matematik notum gerçeği yansıtmıyor
NATO’nun açılımını bilmiyorum Hatta ne işe yaradığını da!
Bunlar benim sırlarımdı Ta ki hepsini uçakta bir yabancıya yumurtlayana kadar En azından o sırada yabancı olduğunu sanıyordum!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,79 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com