Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dostum, eski, kertenkele

Eski Dostum Kertenkele

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eski Dostum Kertenkele

Eski Dostum Kertenkele

Her şey, her şey o kadının yüzünden oldu Ne güzel paraları göğsüme bastırmıştım Yumuşacıktılar Başparmak ıslık çalar çalmaz dışarıdaydım
Sanki bir kuklaymışım, bacaklarım tahtaymış gibi gümüş rengi yolda koşuyordum Birden o uğursuz kadın çığlığı dolaştı tahta bacaklarıma
Rüzgârımla mavi yağmurluğum şişti Tanrı’dan rüzgârla şişen yağmurluğumun bir çift kanat olmasını diledim
Eski Dostum Kertenkele, Türkçe edebiyatın en içten, en sarsıcı seslerinden biri olan Şebnem İşigüzel’in bir ilk romandan beklenmeyen ustalık ve yetkinlikle kaleme aldığı ilk romanı
Bu roman, on altı yaşındaki yoksul bir gencin, sevgili dostu Başparmak’la yaptığı soygunun, acı dolu bir maceranın romanıKahramanımız, Amerika’ya gitme hayallerinin süslediği hayatını; altın dişli halası, eşyalarla konuşan kız kardeşi, sinema manyağı Başparmak ve başkaları adına gittiği tahsilatlarda gösterdiği marifetle tanınan Kedici ile paylaşıyor Düşlerle yarattığı hayatındaysa, onu teselli eden küçük tatlı şeyler ve aşk acısından kurtulmaya çalışan teyze kızı var
Eski Dostum Kertenkele, ikiye bölünmüş bir ruhun, pişmanlığın, aştan kaçmanın ve hayatta kalma çabasının romanı…

Her sayfası bir okuma şenliği Bu yazar bir keşif
DEUTSCHLANDRADIO KULTUR

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com