Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olmalıydın

O, Sen Olmalıydın

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

O, Sen Olmalıydın

O, Sen Olmalıydın

Blair’ın kraliçeliğini ilan edişinden, yani Serena’nın yatılı okula gidişinden öncesine, Nate’in henüz aralarına girmediği o günlere dönüyoruz!
Herkes her yerde onları konuşuyor
Bu grup asla durulmuyor!

“Cecily von Ziegesar, Dedikoducu Kız ile önemli bir marka yarattı Serinin romanları uzun yıllar okunmaya devam edecek 2000’lerin klasiği Gossip Girl!”
- Bookhavencom
Selam millet!
New York, Yukarı Doğu Yaka’ya hoşgeldiniz Ben ve arkadaşlarım burada, Beşinci Cadde’deki lüks apartmanlarda yaşıyor ve Manhattan’daki en gözde özel okullara gidiyoruz Akıllıyız, genetik mirasımız sayesinde güzeliz, harika giyiniyoruz ve eğlenmeyi biliyoruz Elimizde değil, biz böyle doğmuşuz

Hikayemiz birbirinden hiç ayrılmayan, on beş yaşındaki muhteşem üçlüyle başlıyor Serena van der Woodsen, Blair Waldorf ve Nate Archibald Bonpoint bebek tulumu içindeyken bile Blair, Nate’i ve onun zümrüt yeşili gözlerini seviyordu Ne var ki Nate, Blair’ın en yakın arkadaşı Serena’nın aşkının peşindeydi Ve Serena’nın her ikisinden de sakladığı bir sırrı vardı Hımmm, içimden bir ses bu üçlünün bizim düşündüğümüz kadar yakın olmayabileceğini söylüyor

Ben bunları nereden mi biliyorum? Çünkü ben her şeyi biliyorum
Ve şansınıza, sır tutmayı da hiç beceremem Yani ben bu karışık hikayeyi çözüp size her şeyi ta en başından anlatırken arkanıza yaslanın ve tadını çıkarın

İtiraf edin, şimdiden bana bayılıyorsunuz
Beni sevdiğinizi biliyorsunuz
Dedikoducu Kız

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,95 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com