Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, istanbul

Benim Adım İstanbul

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim Adım İstanbul

Benim Adım İstanbul

MUHTEŞEM TASARLANMIŞ
MUHTEŞEM İSTANBUL’A YAKIŞIR BİR KİTAP!
“İstanbulum Ben, imparatorlar gözdesi, sultanlar diyarı, şehirler kraliçesi, dünyanın en şaşırtıcı, esrarengiz, muhteşem şehriyim! Umut mavisi, zehir yeşili, turkuvazım! Kalabalıkların ve yalnızlıkların başkentiyim Bir bacağı Asya’da öbürü Avrupa’da sere serpe uzanmış, dünyada içinden deniz geçen tek şehir benim! 2700 yıldır menopoza girmeyen tek dişiyim, taşım toprağım hâlâ altın: Benim adım İstanbul!”
Buket Uzuner''in İstanbullular romanının asıl karakteri İstanbul, kendi ağzından şehri anlatırken, okuru İstanbul''un semtlerinde tarihî ve kültürel bir yolculuğa çıkarıyor Edebî bir şehir monografisi de sayılabilecek Benim Adım İstanbul, Buket Uzuner''den hem İstanbul severlere hem de şehrimize bir armağan

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,24 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com